זריקת דיספרוספן ועלייה משמעותית במשקל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

09/07/2019 | 22:27 | מאת: שרון

לפני כשבועיים קיבלתי זריקת דיספרוספן בשל התקף אורטיקריה חמור ממנו סבלתי. מאז עליתי כ 3 קילו והרגשתי תחושת רעב תמידית שקצת שככה ביומיים האחרונים. בנוסף הבטן שלי התנפחה.. האם ייתכן כי אלה תופעות לוואי של הזריקה? שנים שלא הצלחתי לעלות במשקל ואני לא מבינה מה קורה... תודה גדולה

09/07/2019 | 22:29 | מאת: שרון

התכוונתי לדיפרוספן כמובן. סליחה על הטעות בשם

שלום, דיפרוספן הינו סטרואיד פוטנטי. מתופעות הלוואי שלו יש עליה תיאבון ומשקל (תופעות לוואי הפיכות), אבל פחות סביר תחת זריקה חד פעמית. במיוחד שמדובר בבטן נפוחה, יש לפנות לרופא לשלילת גורמים נוספים.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי