לחץ דם לרקפרס 10 עם קרדיולוג . ואקספורג'

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

19/05/2019 | 16:32 | מאת: יונה חיים

לפני 3 שבועות הצעתי לקחת לרקפרס 10 מ"ג כתוספת לקרדיולוג 2.5 בבוקר ועוד 2.5 בערב.ואקספורג' 10/160. הלחץ דם ירד לי לערכים של 149/88. שאלתי ההם הלחץ דם שלי סביר..או שעלי לקחת לרקפרס 20 מ"ג במקום 10 מ"ג. תודה מראש.

שלום, קודם כל לא מקובל לשלב לרקפרס יחד עם אקספורג !!! כי אקספורג מכיל עוד תרופה מאותה משפחה של לרקפרס, כלומר מדובר בכפילות טיפולית וסבירות גבוה לחוות תופעות לוואי וזה לא מקובל בקליניקה. לחץ הדם שלך אינו מאוזן, ולכן יש לערוך את הטיפול התרופתי מחדש עם הרופא המטפל. לחץ דם תלוי גם בגיל שלך ומחלות רקע שיש לך.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי