כימיה בדם. כימיה בשתן. ולחץ דם 165/95

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/05/2019 | 03:01 | מאת: יונה חיים

creatinie.(B) 1.38 protein/creatinie.(U)5774.27. מה זה אומר ההם עלי לבטל את החופשה שלי בתאילנד. וההם זה מסוכן. ברקע סכרת 2. לחץ דם. 160/95. לאחר טיפול אקספורג 10/160. וקרדיולוג 2.5 בוקר וערב.רציתי המלצה לגבי כדור נוסף שיעזור לי ללחץ הדם. תודה מראש אני מיואש לגמרי.

שלום, חשוב לי לדעת מה היו בדיקות הדם הקודמות ולפני מספר חודשים על מנת להשוואת עם התוצאות החדשות, כי כעת מדובר בהחמרה בתפקוד כלייתי שחשוב לדעת ממה זה נובע או שזה היה כך כל הזמן. כי בשלב שמדובר בלחץ דם עקשני ניתן לשקול התחלת טיפול במשתן כגון דיזותיאזיד, או אלדקטון.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי