פרקוסט וגאבאפין בהתקף כאבי גב

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

03/05/2019 | 09:33 | מאת: שחר

שלום רב, מזה כשבועיים אני מושבת בגלל התקף כאבי פריצת דיסק. בשבוע האחרון התחלתי לקחת בהמלצת רופאת כאב את ה גאבאפין פעמיים ביום ופרקוסט אני לוקח כבר שבועים בעת כאבים בערך 2 כדורים ביום. השאלה שלי והחשש הוא הכבד והכליות שכן עד למקרה הנל איני נוהג לקחת כדורים. לא יודע עוד כמה זמן אהיה כך. אם יש מה לחשוש? מאוד מלחיץ אותי.

שתי התרופות מצריכות מעקב אחרי תפקוד כלייתי ניטור תקפוד כלייתי במיוחד שמדובר במשך טיפול ארוך

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי