שאלה לגביי כמות לילדה בת 14

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

15/04/2019 | 22:36 | מאת: ונסה

יש לילדה שלי פריחה עדינה כמו נקודות מאתמול בבוקר וגם קצת בבטן התחתונה רוצה להביא לה פנסיית טיפות רוצה לדעת כמה טיפות להביא לה היא שוקל. 52 קילו

שלום, המינון הינו לפי גיל הילד ומשקל: בד"כ בילדים המינון הינו 0.1 מ"ג/ק"ג משקל גוף. מגיל 1 חודש - שנה : 3-10 טיפות , שלוש פעמים ביום. 1-3 שנים : 10-15 טיפות, שלוש פעמים ביום. 3-12 שנים : 15-20 טיפות, שלוש פעמים ביום. מבוגרים וילדים מעל גיל 12 : 20-40 טיפול, שלוש פעמים ביום

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי