כאב בגב עליון צריבה חחחחחחחחחחחחחחחחתחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

12/04/2019 | 19:42 | מאת: קלרי

סובלת כבר 4 שנים מדיספפסיה שום סותר חומצה לא עוזר כמו כן סובלת ממעי רגיז גזים לא נעימים עצירות או שלשול צריכה לקחת נורמלקס יש צריבה בפי הטבעת שום משחה לא עוזרת יש ליץ מוגבר לושט העליונה האוכל עומד כאילו וגורם לכאבים בבית החזה וברום הבטן סובלת מאד דבר חדש יש לי כאבים חזקים בגב עליון יש לי הליקובקטר לוקחת טיפול טבעי לא מסוגלת אנטיביוטיקה יתכן והחיידק גורם לכאבים חזקים בגב מה ניתן לעשות?

שלום, יש לשלול הרפייה של הסינקטור בכניסה לכיבה אשר גורם לחזרה של חומצה לוושט, ולכן יש לפנות לרופא מטפל או רופא גסטרו. דבר נוסף, יש להימנע ממאכלים אשר עלולים להחמיר את המצב כגון קפה או עישון אשר גורמים להרפיית השריר והספינקטור בקיבה. יש לשלול מצבים נלווים כגון חזרה של הזיהום הליקובקטיר פילורי כי חזרה שלו עלולה להיות מלווה בסימפטומים דומים.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי