האם יש בעיה בשילוב התרופות?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

06/04/2019 | 08:04 | מאת: יעל

שלום רב אני בת 44 נשואה פלוס שלושה. התחלתי לפני מספר ימים לקחת טומפקס 25 מג למניעת מיגרנות. 1. האם התרופה מפחיתה מיעילות זריקות סיינה (פרוגסטרון) למניעת הריון? 2. לעיתים רחוקות אני לוקחת ארקורסיה 90 או 120. האם יש בעיה בשילוב התרופות? 3. אני לוקחת קבוע את התרופות הבאות. האם יש בעיה עם טומפקס? עד כמה זה חמור? מה עלול לקרות? ציפרלקס 10 מג, פמוטידין 40 מג, סימביקןרט 330 וונטולין, אלטריפטן. תודה רבה!!!

שלום, אין מניעה לשלב טופמקס על התרופות שציינת. רק יש לשים לב למצבי ערנות תחת שילוב של טופמקס עם ציפרלקס במיוחד בתחילת הטיפול.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי