דלקת שקדים וכאבי בטן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/03/2019 | 21:55 | מאת: נועה בכר

היי אני בת 19.5 כבר שבוע שאני חולה ולא יצא לי לקבל טיפול מכיוון שאני חיילת אתמול הייתי בביקור רופא והרופא נתן לי אוגמנטין כדורי מציצה ומשכך כאבים מוריד חום בעקבות דלקת בשקדים שיש לי היו לי כאבי בטן מיום חמישי והיו התחילו לי שילשולים כל היום רציתי לשאול אם אפשר לקחת קל בטן על למנת להקל או שזה לא מתחבר טוב עם האנטיביוטיקה תודה מראש

שלום, קודם יש לנסות לקחת את האוגמנטין על קיבה מלאה מספיק אחרי ארוחות, כי זה עשוי להפחית את התופעות הלוואי שיש לתרופה. בנוסף יש לשים לב אם מדובר בשלשולים בתדירות גבוה אז יש לפנות שוב לרופא על מנת לעשות בירור נוסף ולשלול זיהום נוסף במערכת העיכול. קל בטן לא מתנגש עם אוגמנטין, אבל עדיף לנסות קודם שינוי בהרגלי נטילת התרופה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי