כדור קרדילוק ואלכוהול

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

29/03/2019 | 20:15 | מאת: שרון

שלום,התחלתי ליטול קרדילוק 2.5 מ"ג. רציתי לדעת האם אפשרי לשתות אלכוהול? במידה כמובן. קראתי באיזה מקום שזה יכול להפסיק את פעילות הלב. וזה די מלחיץ. ואם כן אפשרי אז מה עדיף יין או שכוס וודקה רדבול?כי יין מוריד לחץ דם. תודה

שלום, בד"כ אין מניעה כל עוד שזאת צריכה סבירה. אבל יש לדעת שהתרופה מורידה לחץ דם וגם דופק ולכן יש להיזהר מצריכה מופרזת.

30/03/2019 | 14:26 | מאת: שרון

תודה רבה על תשובתך. רק רציתי לדעת אם כבר אני שותה מה עדיף? כוס יין או כוס וודקה רדבול? כי יין מוריד לחץ דם. אודה על תשובתך

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי