התייעצות בנושא תרופות אנטי דלקתיות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

20/12/2018 | 11:12 | מאת: עדי

שלום, נמצאת בחול כרגע ולאחר התייעצות עם רופאת המשפחה בארץ הומלץ לקחת תרופות נוגדות דלקת כגון איבופן אטופן נקסין או וולטרן לבעיה. קניתי נורופן 400 והונחתי לקחת כדור אחד 3 פעמים ביום. לאחר 2 כדורים הופיעה לי פריחה בצוואר ואני חוששת אולי הכדור יכול להיות מזוייף (יש לציין כי פעמים רבות בעבר כבר נטלתי נורופן). השאלה שלי היא קודם כל אם יש דרך לזהות האם הכדור מקורי או מזוייף והאם ניתן לקחת אדוויל במקום הנורופן מאחר והבנתי שגם הוא נוגד דלקת (איבופרופן). תודה רבה.

שלום, החומר הפעיל הינו איבופורפין ויכול להופיע תחת כמה שמות מסחריים כמו אדוויל או נורופן. ולכן אין הבדל בין התכשירים אבל יש להקפיד על אותו חוזק מנה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי