לגבי כדור אסיוול 2 מ"ג

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

20/12/2018 | 09:50 | מאת: אילנית

שלום, עניתם לי שאסיוול לא מומלץ למבוגרים. זה כדור שרושם לי רופא המשפחה להרגעה בלבד, ואני לוקחת 2 מ"ג אסיוול רק כאשר לחץ הדם הסיסטולי עולה מעל 170 (הדיאסטולי תקין). יש כדור הרגעה שמומלץ למבוגרים (81)? אני לא לוקחת בקביעות אלא רק לפעמים.איזה כדור הרגעה מומלץ למבוגרים ? תודה. אילנית

שלום, אסיוואל אין איתו בעיה בגיל מבוגר. לגבי חלופה טיפולית להרגעה אפשר להיוועץ עם הרופא המטפל לגבי טיפול בלוריואן ולשלול מחלת ארגונית אחרת.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי