כדורי טרבמין לבחילות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/11/2018 | 22:52 | מאת: רלי

שלום, ביום שני לקחתי כדור אחד של טרבמין עקב בחילות, לאחר יממה הכדור עשה לי טינטון באוזניים, עברו כבר חמישה ימים והצפצופים טרם עברו אכן כתוב בעלון שהתרופה עלולה לגרום לטינטון ויש להפסיקה מיד ולהתייעץ עם רופא. האם ייתכן כי הנזק קבוע מכדור אחד סה"כ? אני מאוד מודאגת, בנוסף הייתי אצל רופא אא"ג שאמר שהאוזניים נקיות ואין דלקת, תודה.

27/11/2018 | 07:59 | מאת: ד"ר חנין קב (Pharm.D)

שלום, travamin - תרופה אנטיהיסטמינית מדור ראשון. לא מצאתי מידע בספרות על פגיעה בלתי הפיכה מכדור אחד! נא לפנות שוב לרופא א.א.ג בשאלה של בדיקה מקיפה יותר, לברר את הסיבה של טנטון ולתת טיפול במידת הצורך.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי