מגנזיום+כיבים במעיים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/10/2018 | 11:07 | מאת: אורנה

1.האםMILK OF MAGNOX מזיק לכיבים במעיים? 2. 1 כפית MILK OF MAGNOX שווה ל-700 מ"ג,שזאת מנה מומלצת ל לכל ערב. מנת מגנזיום ליום לפי משרד הבריאות היא 320 מ"ג. איך זה מסתדר? ?התוסף עוזר מאד לפעולת מעיים קלה

31/10/2018 | 09:31 | מאת: ד"ר חנין קב (Pharm.D)

שלום, יש תוספי תזונה של מגנזיום המיועדים להחליף את הצריכה המומלצת היומית של מגנזיום במקרים של חוסר מגנזיום בגוף . ויש מוצרים על בסיס מגנזיום שמשמשים כנוגדי חומציות ואחרים מטרתם לשלשל ולזרז תנועתיות של מערכת עיכול, אומנם בשימוש ארוך טווח מצריך מעקב אחרי רמות מגנזיום בדם ועוד .

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי