דלקות חוזרות בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/08/2018 | 07:05 | מאת: שול

שלום רב לך! אני סובלת כנ"ל שנים רבות. כאבי תופת..ודימום-תמיד. האורולוג הציע טיפול אנטיביוטי מונע..מיקרודאנטין..כדור ליום..ןעוד שני כדורים מסוג אחר שיעלו את רמת החומציות בשתן. כל זאת לתקופה של 6 חודשים. אני חוששת מבליעת כדורים לטווח ארוך. לכל כדור גם השפעה שלילית. האם כדאי לנסות פמינול כטיפול מונע? כמה כדורים לבלוע ליום? יש גם טיפות חליטת צמחים. האם לשלב בין השניים? אנא עזרתך. התייאשתי מהסבל. ואני חוששת לכליותי. עלי לציין שהחיידקים האחרונים היו ..אי כולי.. תודה. מצפה תלשובתך.

20/08/2018 | 14:25 | מאת: ד"ר חנין קב (Pharm.D)

שלום רב, בת כמה את? טיפול אנטיביוטי מניעתי במקרודנטין לדלקות חוזרות בדרכי שתן הינו טיפול מקובל. לפני התחלת טיפול מומלץ לבצע בדיקת דם של תפקודי כליות וכבד וגם לבצע צילום חזה ולוודא שאי כולי בתרבית אחרונה אכן רגיש לטיפול. פמינול אינו מיועד לטיפול בדלקות שתן חוזרת . בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי