פארמין עם תרופות אחרות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

02/07/2018 | 18:20 | מאת: דבורה

שלום. אמרו לי שאסור לי לקחת פראמין מכיוון ואני נוטלת סטילנוקס (כדור שינה) במינון של 10 מ'ל ונוטלת לוסטרל במינון 75 כשביקשתי מהרופא שלי כדורי פראמין תשובתו הייתה שאסור לי כי זה מתנגש בכדורים הללו. א. האם כן מותר לקחת מידי פעם? ב. אילו תגובות יכולות ליהיות לזה עם אני לוקחת בכל זאת כשאין ברירה יחד עם הכדורים? תודה מראש.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום, למה את צריכה פרמין מידי פעם? האם את סובלת מבחילות או הקאות לפעמים? האם זה חדש? האם התחלת אחת מהתרופות שהזכרת לאחרונה או מדובר בטיפול קבוע מזה שנים? אכן קיימת התנגשות בין פרמין לבין התרופות שלך, במיוחד עם לוסטרל, ההתנגשות הינה ברמה בינונית- מג'ורית, אבל אינה מוגדרת כאיסור מוחלט. השילוב ביחד מגביר את הפעילות הסרטונרגית במערכת העצבים המרכזית וזה יכול לגרום למספר תופעות לוואי לא רצויות כמו רעד, אי שקט , עד כדי רג'ידיות ושינויים בסימנים חיוניים (ל"ד, דופק...) ועוד ...

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי