שילוב תרופות- האם אפשרי ליטול יחד?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

12/06/2018 | 18:28 | מאת: נורטילין ולוסטרל

האם ניתן לשלב 50 מג נורטילין ו50 מג לוסטרל? הלוסטרל לדכאון קל והנורטילין למעי רגיז. תודה

18/06/2018 | 11:05 | מאת: ד"ר חנין קב (Pharm.D)

היי קיימת התנגשות בין שתי התרופות ברמה של אזהרה ולא איסור מוחלט. יש לעקוב אחרי ECG, לדווח על כל מיני סימנים וסמפטומים חדשים של רעד בלבול שינוי מחשבה ועוד לרופא המטפל. Nortriptyline (נורטילין) - הינה תרופה ממשפחת TCA שגם משמת לטיפול בדכאון. אני ממליצה להתייעץ עם רופא פסיכיאטר ואולי יאזן אותך על תרופה אחת ללא צורך בשילוב , אכן כדאי לחוות דעת מקצועית של פסכיאטר.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי