דקטרין אורל ג'ל-פטרחה בפטמה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/03/2018 | 08:34 | מאת: רעות

ילדתי לפני 6 ימים ולפי הנראה יש לי פטריה. נורא שורף לי ודוקר בהנקה והפטמה שלי הבהירה ונהייתה ורודה. לפי שזכור לי בלידה קודמת (גם הייתה לי פטריה) קיבלתי דקטרין אורל ג'ל לפטמה. יש לי כמה שאלות: אם זה מספיק לטיפול או שגם הבת שלי צריכה טיפול לפה?וכמה פעמים ביום למרוח?ותוך כמה זמן יש הרגשת שיפור בהנקה מתחילת בטיפול?

01/04/2018 | 07:42 | מאת: ד"ר חנין קב (Pharm.D)

מזל טוב! נא לפנות לרופא ילדים על מנת לאבחן נכון אם יש לתינוקת פטריה בפה או לא, ואם אין אז רוב הסיכויים שגם כן אין לך . שריפה ודקירות בפטמה בזמן הנקה יכולים להיות מכמה סיבות. אם עדיין את סובלת כדאי להתייעץ עם הרופא.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי