רגישות/אלרגיה לאופטלגין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

28/09/2017 | 19:26 | מאת: רגישות לאופטלגין

הי, אני אלרגי לאופטלגין אדוויל וולטרן, תסמינים קשים מכל אחד מהם. כרגע סובל מכאבים חזקים בגב עקב דלקת. איזה כדורים ניתן לקחת, הרופא המליץ בהסתייגות על ארקוקסיה (נתן מזרק חירום) וביקש לקחת בקרבת חדר מיון. האם יש דרך לאבחן את האלרגיה או כדורים שלא נמצאים במשפחה של הכדורים שהזכרתי. אקמול לא עוזר לכאבים. תודה

אקמול עשוי לעזור לכאב (אפשר להגיע עד למינון של 4 גרם ליום), אבל אקמול לא עוזר אם יש דלקת. רגישות צולבת בין תרופות משכחות כאב לא צפוי, ולכן ניתן להשתמש בארקוקסיה או ETOPAN אבל בזהירות.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי