תרופה חזקה בנוזל לכאבים חזקים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/06/2017 | 17:36 | מאת: שירה

רציתי ל שאול האם יש נקסין או נרוסין בנוזל לא כדור כי יש קושי בנוזל או משהוא בסגנון יותר חזק מאופטלגין ולא נרקוטי.

15/06/2017 | 16:00 | מאת: ד"ר חנין קב (Pharm.D)

האם את מתכוונת לקושי בבליעת כדורים באופן כללי ? אין בארץ סירופ של naproxen (לפי אתר משרד הבריאות) יש מספר תרופות קיימות בשוק, אך דורשות מרשם רופא (לרוב מדובר בכדורים). במידה והכאבים קשים מומלץ להתייעץ עם הרופא ןלשקול במידת הצורך התחלת טיפול ב- drops tramadol. (תרופה שאינה נחשבת לנרקוטיקה , אומנם היא אופיואיד חלש אבל היא תרופה טובה לכאבים)

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי