טיפות עיניים ללא מרשם

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

06/08/2015 | 22:29 | מאת: רק שאלה כללית

באילו מצבים כאשר העיניים מגורות ומעקצצות(ולעיתים אדומות),נעדיף להשתמש בטיפות כמו ויזין וסטילה ומתי בטיפות עיניים ליובש?אשמח לפירוט .האם יש מיקרים שנעדיף סטילה על טיפות ליובש ולהיפך.

שלום, לפי העלון לצרכן : טיפות עיניים STILA ו VISINE מיועדות להקלה בצריבה, עקצוץ, גירוי ואדמומיות בעיניים הנגרמים מאלרגנים וגירויים, כגון: עשן, אבק, צמחים וחשיפה לשמש. טיפות ליובש משמשות לסיכה במקרים של יובש בעיניים כאשר יצירת הדמעות אינה מספקת. בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי