כמות קטנה של זרע! HELP!!!!!!!

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

02/12/2002 | 05:18 | מאת: ערן

לד"ר היקר שלום! יש לי בעיה , התברר לי שיש לי וירקוצלה לפני זמן לא רב אני בחור צעיר בן22 , ומזה כמה חודשים יש לי בעיה אחרת שמאוד מאוד מאוד מדאיגה אותי והיא שהשפיכה שלי ממש בכמות קטנה ממש אבל כאילו (אין לי אינדיקציה לתת לך....) אבל כמו לדוגמא ... מעט יותר מיריקה של ליכה או משהו כזה (מצטער כל התיאור המגעיל) וזה מאוד מדאיג אותי אני מרגיש כאילו יש שפריץ אבל לא יוצאת כמות בטח לא כמו שאני זוכר לפני שנה לדוגמא. אני לא יודע מה לעשות ד"ר זה מלחיץ אותי נורא כי העניין הזה מאוד חשוב לי ילדים ופריון. השאלה שלי אליך היא האם זה בגלל הוירקוצלה ? (והאם כן אז למה זה לא היה לפני שנה לדוגמא? והאם הכמות של הנוזל בכלל משנה הרי זה רק נוזל שזרעונים נעים בו לא? וממה זה יכול להיות? מלבד מהוירקוצלה? אודה על תשובה מפורטת כלל שניתן, הרבה הרבה תודה מראש, ערן

זה לא נראה לי קשור בוריקוצלה בכלל אבל אם הכמות מעטה - זה ניתן לבדוק בקלות על ידי ביצוע בדיקת ספרמטוגרם פשוטה שגם תתן לך אינדיקציה על מצב הזרע שלך

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר