אוננות ופריון

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

10/06/2000 | 06:47 | מאת: ז.

בנעורי בעת אוננות, רגע לפני הגמירה הייתי תופס חזק ולוחץ את איבר מיני ולמעשה הפליטה לא הייתה יוצאת. האם יש קשר לפריון, איכות הזרע, ספירת זרע וכו' תופעות שכיום אני נתקל בהם - כמובן תוצאות שליליות אודה על עזרתך/תשובתך

10/06/2000 | 16:58 | מאת: ד"ר איתי ורדי

שלום רב: אין קשר בין השיטות אלו למניעת הריון ובין איכות הזרע. כדאי להשתש בקונדום, שהינה שיטה בטוחה למניעת הריון וגם מונעת העברת מחלות מין כולל AIDS.

10/06/2000 | 21:18 | מאת: ז.

בשאלתי לא התכוונתי כי לחצתי למנוע פליטה כנגד הריון, אלא זה היה בתקופת הנעורים. והיום אני נתקל בבעיה של מבנה זרע לקוי/ספירת זרע נמוכה לכן רציתי לדעת האם יש קשר בין תקופת הנעורים (גיל 15 עד 17) ולמצבי כיום (גיל 30) לציין: אנו בתהליכי IVF. תודה על תשובתך.

05/09/2002 | 00:39 | מאת: לוהט

גם אני עשיתי ממש כמוך ויש לי בעיה רצינית היום אני כמעט בטוח שזה קשור אתה יכול לפרט כאן יותר מה עשית בעבר ומה המצב כיום?

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר