תסביב האשך

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

07/11/2008 | 18:23 | מאת: אדיר

שלום דוקטור. אני סובל מכאבים באשך, הלכתי לכירורגיה, הוא בדק אותי ונתן לי טופס הפנייה להדסה עין כרם אבל לפני הטופס הוא אמר לי שיש לי תסביב אשך ואמר לטפל בזה כמה שיותר מהר. הלכתי להדסה עין כרם באותו יום, והאורולוג שם (בהדסה) עשה לי כמה בדיקות הוא נתן לי ללכת לעשות באותו מקום רנטגן, אולטרה-סאונד, בדיקת שתן. עשיתי אותם ובתוצאות לא היה כלום... איך זה יכול להיות ? *הערה: אני בן 14, והאשך שלי עלה (אשך ימני). האורולוג בהדסה אמר שאין לי כלום ועדין האשך למעלה... איך יכול להיות שאין לי כלום שום בעיה והאשך עדיין למעלה ? אני כל הזמן סובל מכאבים אחרי ריצה וספורט ואני לא יודע מה לעשות. אני מתפתל מכאבים כל הזמן. אשמח לתשובה שלך בדחיפות. תודה.

תסביב אשך זוהי בעייה דחופה שצריך לפתור אותה בדחיפות אם האשך שלך תקין רק הוא נמצא במפשעה - ניתן לבדוק אותו ואולי אפילו להורידו לשק האשכים אתה מבחינתך - כל פעם שיש לך כאבים אתה תפנה מייד למיון

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר