כאבים חזקים..ותוצאות בדיקת שתן...

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

04/11/2008 | 14:47 | מאת: אבי

ד"ר שלום זה כמה זמן שאני מרגיש שריפה וצריבה משתי צידי האשכים. הכל בוער זה בא בגלים, וזה וגורם לכך שהחום מגיע לכיוון הרגליים והבטן... לפעמים קשה להשתין ולפעמים השתן מגיע הכל ב"מכה" אחת... בעקרון אני סובל מהערמונית... ואני לוקח את התרופות : אבודרט וקסטרל 10 -במשך כחצי שנה ומעלה... ולפני שבוע הפסיק לי האורולוג את הקסטרל 10 ... ואז התחילו כל התופעות הללו וכשהתלוננתי על התופעות הללו-החליף לי הרופא לתרופה בשם הומניק... וכל הכאבים התחילו ביומיים הללו שלא לקחתי את שניהם... הרופא בנוסף שלח אותי לבדיקות שתן ואלו התוצאות החריגות שיצאו: PH (U) - 5.5* Protein (U)- 30* Erythrocytes (U)- 10 Leucocytes (U)/Field-2 Erythrocytes (U)/Field- 8 אשמח אם תוכל לעזור לי... תודה רבה! אבי

תשובות המעבדה האלה לא עוזרות לי בהרבה ואני מחכה לתשובת שתן וזרע לתרבית קשה לאבחן את הדבר דרך האינטרנט

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר