ניתוח וריקוצלה- חשוב ודיי דחוף.. !

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

19/10/2008 | 23:32 | מאת: עומר

שלום, אני בן 20 עברתי לפני שבוע ניתוח לוריקוצלה. אני עדיין בבית עם תחבושת עם התפרים מחלים. לפני יומיים אוננתי, ולמחרת שוב, האם זה יכול היה לגרום לנזק?? אני מרגיש כאבים באשכים, יכול להיות שזה קשור? (יכול להיות שהכאבים היו לפני האוננות. אבל לא שמתי לב, ואחרי האוננות הקדשתי יותר תשומת לב לאשכים ושמתי לב שאני חש כאבים. האם יכול להיות קשר?!) האם עליי לגשת לרופא האורולוג המנתח ולשאול אותו מדוע יש כאבים והאם יש קשר או שאין צורך ואתה יכול לתת לי תשובה מספקת פה...? תודה מראש, עומר

אין לך מה לגשת לאורולוג - ולא נגרם נזק הייתי מציע לך לא ממש לאונן יום יום עכשיו עד לעוד חודש מהניתוח

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר