עצירת שתן לאחר ניתוח בהרדמה כללית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

09/10/2008 | 14:19 | מאת: זוהר

ניתוח הרדמה כללית להוצאת שתל מהפה הסתיים באצירת (או עצירת) שתן. דומה למקרה ניתוח שקדים שהוזכר בפורום לאחרונה(2.10). ברור כי הערמונית שלי מוגדלת ולא מהיום כי גילי 65 . אך עד היום היתה התרוקנות מלאה, אם כי איטית. כעת אני עם קטטר כבר 4 ימים. האורולוג של בית החולים ציין שעלי לקחת קסטרל "עד סוף החיים" וכן ללכת לטיפול צמצום הערמונית. השאלה: מדוע קבע צמצום ולא הסרה?

אפשר צמצום אפשר הסרהואפשר כלום יש לנסות להוציא את הקטטר - ולראות אם אתה מסתדר עם הקסטרל או יחד עם תרופה נוספת שנקראת אוודרט עם שתיהם אתה יכול לחיות עד 120 בלי ניתוח

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר