לאחרונה גיליתי שיש לי שפיכה דמית! מה יכול להיות לא

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

05/10/2008 | 15:03 | מאת: אנדי

שלום רב, אני גבר בן 43 וחצי, ועד לפני כמה זמן הכל היה בסדר איתי. בשנה האחרונה נוכחתי לגלות כי כמות הזרע בשפיכה שלי קטנה באופן דרמטי, והפכה יותר ויותר דלילה. הלכתי לאורולוג ותשובתו היתה שאין לי מה לדאוג. לאחרונה עברתי דירה לעיר אחרת, ולכן גם הקשר עם הרופא הזה נותק, לכן אני פונה אליך. בחודש האחרון גיליתי כי בעת אוננות שביצעתי, יצאה לי שפיכה של דם ממש. זה אמנם לא כאב לי, אבל זה מאוד הרתיע אותי. מאחר ואני בזמן משגל עם אשתי גומר בדרך כלל בפנים, אני לא יודע בוודאות אם זה המשיך, והאמת לא רציתי גם להדאיג את אשתי, אבל רציתי לדעת מה יכולות להיות הסיבות לשפיכה דמית, ובכלל שבאותו הפעם זה היה דם של ממש. עלי לציין, כי זהו לא מקרה חד פעמי, אלא גם לפני שנה היו לי מקרים בודדים שבהם זה קרה, אך לא באופן כל כך בולט. אשמח אם תחזור אלי עם תשובה אמיתית.בכבוד רב אנדי

בדרך כלל אני טיפוס אופטימי ומרגיע אבל הפעם אני נאלץ להתנגד לאורולוג שלך - אתה כן צריך לערוך מספר בדיקות דם והדמייה כדי להבין את סיבת הדימום המתמיד

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר