כאב קל באיזור האשך השמאלי/מפשעה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

27/09/2008 | 19:25 | מאת: אלי

שלום יש לי בימים האחרונים טיפה כאב באיזור המפשעה/האשך השמאלי. קשה לי בדיוק למקם את הכאב. לפני כחודש התחלתי באימון אישי בחדר כושר שמתמקד בעיקר במשקולות. לפני כמה חודשים עשיתי US אשכים והנה התוצאות: אשך ימין בגודל 2.2*2*3.4 מרקם האשך הומוגני אפדידימיס תקין נוזל בכמות קטנה סביב האשך ווסקולריזציה תקינה ברקמת האשך אשך שמאל בגודל 2.1*1.8*3.6 מרקם האשך הומוגני ציסטה בראש האפדידימיס בגודל 0.5 ס"מ נצפתה ווסוקלריזציה תקינה ברקמת האשך אין עדות לוריקוצלה. מה יכולות להיות הסיבות לכאב? אולי אני סתם עושה עניין וזה יעבור מעצמו? יכול להיות שמדובר בקילה? סליחה על האריכות. תודה, אלי

כמו שאתה באמת אומר אין בעייה אורולוגית אלא כנראה בעייה כירורגית המצביעה אולי על בקע - קילה

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר