האם יש לי סיבוב באשך ?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

21/09/2008 | 15:15 | מאת: אלמוני

לפני שבוע בערך היה לי כאב פיתאומי באשך הימני לא יכלתי לגעת בו לא כלום ולקראת הערב עבר לי הכאבים ולמחרת לא הרגשתי כלום עד עכשיו לא חזר לי המקרה האם זה בסדר ? או שיש לי סיבוב אשך האשך אני חושב היה טיפה למעלה אולי ס"מ יותר מהשני אבל הוא עדיין היה נפול ויכולתי ליראות אותו תודה לעזרה

הדבר שאני הכי שונא פכפורום הזה זה לתת הצעות על אשך כואב. אם הוא עדיין נפוח וכואב ומעט גבוה - מבקש שתיגש ותיבדק מיידית

23/09/2008 | 21:43 | מאת: אלמוני

הוא ביכלל לא כואב אבל הוא טיפה גבוה מהשני אבל הוא לא ברמה ש

23/09/2008 | 21:44 | מאת: אלמוני

הוא ביכלל לא כואב הכאב עבר לחלוטין אבל הוא טיפה גבוה מהאשך השני אבל הוא לא גבוה ברמה שאי אפשר ליראות אותו או ממש צמוד לאיבר המין

23/09/2008 | 21:46 | מאת: אלמוני

הוא ביכלל לא כואב הכאב עבר לחלוטין אבל הוא טיפה גבוה מהאשך השני אבל הוא לא גבוה ברמה שאי אפשר ליראות אותו או ממש צמוד לאיבר המין

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר