נפיחות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

21/09/2008 | 13:11 | מאת: מיכי

אני חמישה וחצי חודשים לאחר לידה היום בבוקר גיליתי כששטפתי את עצמי נפיחות (ממש כמו ג'ולה) באיזור שמתחת לדגדגן מהיכן שיוצא זרם השתן. שמתי לב בחודשים האחרונים לאי נוחות באיזור הזה כשאנחנו מקיימים יחסים ועכשיו פתאום יצאה לה הנפיחות הפתאומית הזו. היא מלווה ברגישות בנגיעה במקום ודי כואבת. מה זה יכול להיות אני מודאגת תודה

זה יכול להיות אבצס - מורסה שתתנקז או איזה שהוא מום שנוצר - כמו מעין "שק". בכל מקרה אם את רואה שזה כואב ונפוח - יש להיבדק

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר