hydrocele funiculi לסטודנט בהולנד

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

17/09/2008 | 21:16 | מאת: רן

אני סטודנט בהולנד. במישוש באיזור המפשעה הרגשתי בבליטה. פניתי ל GP והוא הפנה אותי עם חשש למעי כלוא בשבר למיון. בבדיקת אולטראסאונד הובחן "hydrocele funiculi" כל האנמנזה רשומה בהולנדית זה המונח היחידי שנראה לטיני. הוסבר לי שמדובר בנוזל כלוא בין האשך לבטן אם הבנתי נכון הוא עלול להפריע לזרימת הדם. אינני סובל מכאבים או מכל הפרעה אחרת.יקבע לי תור לאורולוג אני מקווה שבדחיפות נאותה. הייתי במצב דחוף,תיאורטי, כשהחשד הראשוני היה "שבר". נראה שכרגע שאינני במצב דחוף. האורולוג במיון פשוט גמר את המשמרת שלו.(קצת שונה ממה שקורה בארץ) האם ענין זה דורש ניתוח דחוף אם בכלל ואם כן לניתוח האם באופן עקרוני אפשר לדחותו בכ 4 חודשים עד שאשוב לארץ. תודה

אפשר לדחות את הניתוח לא רק ב - 4 חודשים אלא גם ב-4 שנים. תרגע

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר