כאבים בבטן התחתונה, צד שמאל

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

05/09/2008 | 17:24 | מאת: יוסי

שלום, לאחרונה התחלתי להרגיש כאבים בבטן התחתונה - צד שמאל (קצת למטה ומימין לעצם המפשעה השמאלית). לקחתי כדור נגד כאבי בטן, אך הוא לא עזר. בדקתי וראיתי שהתוספתן נמצא בצד ימין. האם הדבר יכול להיות קשור לשלפוחית השתן/ למערכת הרבייה? אציין גם שהכאב התחיל לאחר שישנתי עם חברתי (אך לא קיימנו יחסי מין). מה יכול להיות הגורם לכאב? כרגע החלטתי לחכות עד מחר ולראות אם הכאב יחלוף. תודה, יוסי.

אבן בדרכי השתן ובעיות במעים יכולים ליצור את הדבר הזה

06/09/2008 | 18:22 | מאת: יוסי

טוב. אם הכאב עבר לגמרי, כדאי לי בכל זאת לבדוק את העניין, או רק הסימפטום יחזור שנית?

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר