אמבוליזציה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

31/08/2008 | 12:57 | מאת: נטע

לבעלי יש וריקצלה דרגה 3 שהשפיעה על פוריות ואנחנו כרגע בטיפולי IVF. לא רצינו בינתיים לעשות ניתוח ונאמר לנו שגם אמבוליזציה יכולה לשפר מצב. האם זה נכון?

נכון אבל באחוזים קצת פחות טובים

25/09/2008 | 17:49 | מאת: נ.ק.

לאחר 3 שנים של ניסויים טיפולים זריקות ואף ניתוח וריקוצל, שלא צלחו וגרמו לי אף לבעיות נוספות שלא אכנס אליהם, עברתי טיפול באמבוליזציה בבילינסון ע"י ד"ר גורן. כיום יש לי שני ילדים מקסימים הממלאים את חיי באושר רב. אולם, הבעיה נוטה לחזור וכעת אנו שוב מנסים כשנה להרות ללא הצלחה ולכן אני מתעניין כרגע באפשרות של אמבוליזציה נוספת. סייג: אני לא בטוח מה הבעיה שלכם אבל כדאי לוודאה קודם היטב לפני כל טיפול. אני עברתי בדיקת זרע מיוחדת באוניברסיטת בר אילן (אני חושב שאצל פרופסור בר-טוב !?) ובדיקת אולטרא-סאונד אצל ממוחה (אני חושב ששמו בלינקי) בפ"ת. שיהיה לכם הרבה בהצלחה. נ.ב. קופות החולים שלי לא הסכימה לממן את האצבוליזציה אבל אחרי מלחמה ממושכת ומכתבים לרופא המחוזי הם ממימנו זאת.

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר