גוש בשק האשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

30/08/2008 | 09:58 | מאת: בן 30

מזה כחודש שמתי לב שבשק האשכים קרוב לאבר המין יש לי גוש קטן (קצת יותר קטן מצימוק). אני מעוניין לבדוק את הנושא ורציתי לדעת האם אורולוג הוא המומחה שאליו עלי לפנות והאם ניתן לקבוע תור בקופ"ח ללא הפניה מרופא המשפחה. בנוסף רציתי לדעת מה הם הגורמים האפשריים להווצרות הגוש. אודה על תשובתכם

כדי לקבוע מה הגורמים באמת צריך לבדוק ולראות האם הגוש קשו לאשך עצמו או נמצא בשק האשכים זה שבודק הכי טוב הוא האורולוג

31/08/2008 | 09:26 | מאת: לא במין כל כך

תראה אני לא רופא ולא הכי מבין,אבל תבדוק לגבי קילה,כי הבנתי שלחבר שלי היה קילה והתופעה הראשונית היתה גוש קטן

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר