הגדלת האיבר בשיטת אנדרו פינס...

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

30/08/2008 | 02:47 | מאת: איתי

שלום דוקטור, עברתי על ההודעות בפורום בעניין הזה... לפי האתר שבלינק http://www.mypenis.co.il/ השיטה אכן מאושרת גם בארץ וגם באירופה... ראיתי תגובות שלך שבהן אתה טוען שהמכשיר לא מזיק אלא פשוט לא עובד. מנגד ראיתי כאן תגובות של אנשים המעידים כי האיבר אכן גדל אולם היו להם בעיות של חוסר תחושה כאבים וכו'... קשה לי להאמין שהם משקרים לגביי ההתארכות כיוון שבסה"כ הם לא המליצו על השימוש עקב הבעיות... בנוסף קראתי גם תשובה שלך כי שבטים באפריקה אכן האריכו את האיבר באמצעות משקולות וזה עובד... אומנם עם תופעות לוואי. אז מדוע שמכשיר מתיחה, שעובד על אותו עקרון (המתיחה), לא יעבוד? לפי ההתרשמות שלי מהודעות המכשיר אכן מאריך, אך יתכנו בעיות... שאלתי אליך היא אם אתה עדיין משוכנע שהמכשיר אינו יכול להאריך את האיבר. וכן האם לדעתך צפויות תופעות לוואי... או נזק? אודה על תשובה מנומקת ומבוססת כפי יכולתך. תודה, איתי

אני משוכנע הקטע האפריקאי מתחיל אצל ילד בגיל הרבה יותר צעיר - במשך שנים ללא הפסקה

31/08/2008 | 11:33 | מאת: איתי

תודה דוקטור, אני בן 13, והתשובה שלך מאוד מעודדת. האיבר שלי הכי קטן משל כל חברי... ואני מעדיף לא לקחת את הסיכון ולחכות שיצמצם פערים... ואז בגיל מבוגר לא יהיה כבר מה לעשות... אני אנסה את המכשיר ואדווח לך.

02/09/2008 | 18:28 | מאת: גדעון

ד"ר רן לין הנכבד, יש לך נטיה קצת מעצבנת לפסול ללא הסברים. אז או שאתה רופא מקצועי שיכול לתת הסבר או שאל תענה בכלל. לדוגמא יש את המכשיר אנדרו פינס עם המסמכים האלה: http://www.penis.co.il/medical.html אתה טוען שזה רמאות?

30/10/2011 | 08:46 | מאת: עידן

חברים האנדרו פינס עובד נקודה ! עשרות אלי אנשים בעולם משתמשים בו והשתמשהו בו אם זה לא היה אמיתי היו פוסלים אותו מראש מה גם שה FDA אישר אותו וגם התאחדות הרופאים האירופית כך שמי שבאמת רוצה לעשות שינוי בחיי המין מוזמן לקרא עוד www.andropenis.co.il בהצלחה

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר