כאבים במתן שתן ושפיכה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

23/08/2008 | 14:56 | מאת: נסיכונת

שלום, לגבר שלי יש: רצון למתן שתן באופן שכיח מהרגיל, לאחרונה שיש לו כאבים בפין, במיוחד במתן שתן, הוא מרגיש שיש לו סתימה. ועד שזה יוצא זה מאוד מאוד כואב, ואותו הדבר בעת שפיכה, יש לו כאבים חזקים שגורמים לו לצעוק מכאב, הוא מרגיש שיש סתימה שמשתחררת. מה לדעתך קורה? הוא לא רוצה ללכת לרופא בטענה שאין לו כלום. אשמח לתגובה.

זה כנראה לא כואב לו מספיק אם הוא לא רוצה להגיע לרופא אניחושב שאת צודקת והוא צריך להיבדק

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר