שאלה בנוגע לכאבים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

17/08/2008 | 22:40 | מאת: גבריאל

לאחרונה יש לי כאבים באיזור איבר המין. אשתי טוענת שאולי זו פרוסטטה מוגדלת ושכדאי לבדוק את זה. ברצוני לדעת מהן הסכנות במצב כזה, והאם לייזר יכול לפתור את הבעיה. שמעתי שיש טיפול כזה של לייזר בפרופורציה, האם זה אמין?

20/08/2008 | 20:36 | מאת: סוניה

בעלי עבר את הטיפול הזה בפרופורציה. זה נקרא שם "לייזר ירוק", ואני יודעת שהוא כמעט ולא פולשני, פרט לסיב אופטי או משהו כזה. אני יכולה לומר לך שעל כל פנים, עכשיו הוא מרגיש מצוין והבעיה הלא פשוטה שהיתה לו, נפתרה.

23/08/2008 | 12:22 | מאת: משה

אם זו אכן פרוסטטה מוגדלת כדאי לך לטפל בזה כמה שיותר מהר כדי למנוע סכנות וסיבוכים. אני גיליתי את הבעיה אצלי די מוקדם והלכתי מהר לטפל. אמנם לא עם הלייזר של פרופורציה, אבל היה לי חשוב לפתור את הבעיה ורופא המשפחה הפנה אותי לאורולוג.

טיפול בלייזר לפרוסטטה? למה? אין קשר כנראה בין הכאבים שלך לערמונית אבל צריך לבדוק

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר