צריבה/עקצוץ בקצה הפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

15/08/2008 | 16:48 | מאת: אא

שלום - יש לי מין תחושה מוזרה של צריבה בפין , בעיקר בכיפה.( ממש לפני הפתח כמו דקירות קטנות של סיכה). השערתך -מה זה יכול להיות? בדיקות שתן, זרע ואורודינמיקיה תקינות. האם יש עוד בדיקות שניתן לבצע ?! תודה.

תרבית שתן מהזרם הראשון המיידי בדיקת נוגדנים לאוראפלזמה בדם

16/08/2008 | 15:13 | מאת: אא

תודה על התגובה המהירה. ברצוני להוסיף שאין צריבה בעת מתן שתן אם כי זרם השתן מעט חלש ובסוף ההשתנה נשארות מעט טיפות.(לעיתים לאחר מספר דקות יש פתאום הפרשה של נוזל שקוף - ההנחה שלי שמדובר בטיפת שתן). כלומר הבעיה היא עקצוץ פנימי בקצהו של הפין ממש לפניי הפתח. אציין שכשאני ערום התחושה כמעט נעלמת קרי מגע הפתח עם התחתון מגביר את העקצוץ הדומה בהרגשה כאילו יש מין מחט בפנים , לפניי הפתח, שד'וקרת. האם המלצתך לאותן בדיקות נשארת בעיניה? האם יתכן ומדובר בחיידק(לא קיימתי יחסים לא מוגנים כך שחיצונית לא נדבקתי) ? האם ממולץ להגביר בשתית מים? האם יש איזה משקה שניתן לשתות להקלה (חמוציות?! )? סליחה על ריבוי השאלות אך הדבר מציק ביותר. תודה ושבוע טוב.

19/08/2008 | 03:37 | מאת: מודאג

מרגיש בדיוק כמוך מה אני צריך לעשות? אני בן 14.8 ופעם אחת באמת הרגשתי מין דקירה כזאת אבל זה קרה לי רק איזה 2-3 פעמים כבר לא קורה לי בכלל בחצי שנה הזאת (אני חושב) אבל לגבי השתן בדיוק אותו הדבר יוצא לי טיפות כאלה גם אחרי ההוצאה. מה אני צריך לעשות? יכולים לבדוק אותי בגיל כזה? תודה מראש ד"ר

בטח שיכולים אבל גם לך אין ממש כלום ובטח עוד יותר כלום מאחר וטרם התחלת לקיים יחסי מין

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר