שאלה לד"ר לין רן על כאבים לעתים באשך השמאלי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

13/08/2008 | 19:22 | מאת: י.

שלום. אני בן 43.5 זה שנים שלפעמים יש לי כאבים באשך השמאלי. יש ימים שזה בא וימים בלי כאבים כלל. גילו פעם ציסטה באשך אך היא נהיתה קטנה יותר בבדיקה מאוחרת כך שעכשיו אולי היא כבר לא קיימת. גילו אצלי גם בקע במפשעה השמאלית ואמרו שזה יכול להקרין לאשך. בדיקות אלו נעשו כבר ממזמן ולכן השאלה שלי האם כאבים באשך השמאלי יכולים להיגרם גם מדלקת או זיהום כלשהו ואם כן - האם אין חשש להדבקה ביחסי מין, באכילה או שתיה מאותו כלי וברחצה בבריכה ( כל שכן בריכה קטנה שאין בה מספיק כלור ) ובים??. אם כן - האם החשש ההדבקה עדיין קיים בכל מה שציינתי אם זה כבר כמה ימים שאין לי כאבים כלל באשך השמאלי או שהכאב ירד כמעט ל-0 ??

כאבים יכולים להיות כתוצאה מדלקת אבל אז יהיה גם בבדיקה סימנים - והפרשות וצריבות בשתן וכו סביר שמה שיש לך אולי זה הישארות של הבקע ולכן - ממליץ על בדיקת רופא כירורג

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר