התפוררות רירית השלפוחית.

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

10/08/2008 | 19:04 | מאת: דני

לאביהה של אישתי בן 85 התגלה גידול ממאיר בשלפוחית - שהוסר בניתוח. לאחר מכן הוא נדרש לעבור סדרה של 35 טיפולי הקרנות. מצבו היה טוב מאוד, אך בביקורת שנערכה לאחר כחודש, התברר שהגידול חזר, ויש לנתח שוב. לאחר הניתוח השני, החלו בעיות של דימום ואח"כ סתימות. הוא אושפז וקיבל שטיפות שונות, מנות דם רבות, עבר צריבה שהאטה אך במעט את הדימום. כעת, הרופאים רוצים לנתק את השלפוחית לזמן מה, כדי שהשלפוחית "תנוח" ואינשאלה תחלים. אם לא, הוא צפוי להסרת שלפוחית אך מה שמפריע בכל הסיפור זה שהרופא טוען שהמצב שנוצר: התפוררות הרירית של השלפוחית והדימום, נוצר בעקבות ההקרנות. אנחנו יודעים שבפרק זמן בין סיום ההקרנות - כחודש וחצי, הבנאדם הרגיש מצויין, ללא תקלות. תכלס: האם יש סיכויים להחלמה של השלפוחית ? תודה, דני.

לשאלה שלך - כן מעבר לזה אני לא ראיתי את השלפוחית וממש לא ראיתי את כל הצילומים והממצאים שהרופאים ראו כדי לקבוע דעה

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר