בעיות בזיקפה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

01/07/2008 | 18:13 | מאת: הראל

שלום, אני בן 28 והתחתנתי לפני כחודש. רצוי לציין שלא קיימנו יחסי מין לפני החתונה ובכלל לא קיימתי יחסי מין תקופה די ארוכה לפני כן. בעת המגע המיני, לפחות במחצית הפעמים אני סובל מחוסר זיקפה או זיקפה חלקית הנעלמת במהרה. לפני הנישואין, בעת אוננות מעולם לא הייתה לי בעיית זיקפה ולכן אני משער שהבעיה אינה פיזיולוגית כי אם פסיכולוגית. אציין שאני מאוד אוהב את אשתי ונמשך אליה. אין לנו בעיות של קירבה ואינטימיות ואנחנו מאוד פתוחים לדבר על הכל, גם על זה. מובן שזה לא משפר את הרגשתה או הרגשתי וזה תמיד מרחף ביננו כיוון שהיא מאוד רוצה להיכנס להריון במהרה. בהתחלה חשבתי שהבעיה נובעת מעייפות, חוסר ביטחון עצמי וכו' אבל כל אלה כבר עברו מזמן והבעיה נותרה בעיינה בחלק מהפעמים. השאלה שלי, כיצד ניתן לאבחן את הבעיה במהירות ולנסות לטפל בה. האם בקשת מרשם לויאגרה באופן חד פעמי תסייע במידה ואכן מדובר בבעיה של ביטחון עצמי וכו'?.

מאחר ואתה בחור צעיר הייתי בודק את כל הנושא ההורמונלי וכן בדיקת זקפה ומשכה בעת השינה- בדיקה שעושים במעבדת שינה במשך יומיים

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר