גירוי בשק האשכים בעקבות רחצה בים המלח

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

22/06/2008 | 23:09 | מאת: אני

שלום ד"ר במהלך חופשה בים המלח כאשר נכנסתי למים ומיד הרגשתי גירוי צורב ואף כואב באזור שק האשכים קרוב מאד לאזור החיכוך עם הירך הפנימית אך עדיין ממש על שק האשכים. לאחר מכן הבחנתי באדמומיות באזור אך לא בפצעים או פיצעונים על העור. מעולם לא היו לי באזור גירויים כלשהם מלבד שפשפות רגילות. מה יכולה להיות הסיבה לכך ? האם ישנה מחלת מין העלולה לגרום לתופעה ? קצת רקע עלי : בן 24, ללא היסטוריה של מחלות מין

בטח עד שעניתי כבר עבר זה כלום פעם הבאה אחרי הרחצה תמרח קרם גוף

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר