כאב באיבר המין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

19/06/2008 | 01:23 | מאת: שלומית

שלום בשבוע האחרון מאוד כואב לחבר שלי האיבר מין בזמן זיקפה ולאחרונה גם קצת נפוח לו באיזור הכואב. זה מאוד כואב לו כך שאנחנו לא יכולים לשכב. קבעו תור לאורולוג לעוד שלושה שבועות רציתי לשאול מה זה יכול להיות והאם זה דחוף ללכת לאורולוג כי אין תור יותר קרוב בימים שנוח לו ללכת.

אם זה כפי שאת מתארת - ובאמת נפוח וכואב לא הייתי מחכה כל כך הרבה זמן לאורולוג

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר