קצף בשתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

10/06/2008 | 07:00 | מאת: רוני

שלום, אני בן 21... כאשר אני עושה שתן באסלה אני רואה קצף לבן שנעלם לאט..איני רואה קצף שיוצא מהשתן.... עשיתי 4 בדיקות שתן+תרבית+אולטרסאונד כליות ודש - הכל תקין למעט צי'סטה פרנכימלית... אמרו לי שקצף עלול להעיד על חלבון ובדיקות השתן תקינות..פניתי לאורולוג ואמר לי שלפעמים זה יכול להיות ובמקרה שלי אין משמעות קלינית.. האם אתה מסכים איתו?..אין תופעות נוספות... תודה.

בדרך כל אין משמעות קלינית אם זה כל הזמן תעשה בדיקת חלבוני דם

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר