כאבים כהים באשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

07/06/2008 | 19:22 | מאת: דני

שלום דר'. לפני כחודש וחצי החלו לי כאבים כהים בכל איזור המשפעה והאשך הימני. ללא טיפול \בדיקה הכאבים חלפו ומיד אח"כ החלו כאבים חדים נקודתיים באשך הימני בעת נגיעה בו. כאב זה חלף גם כן ולפני כשבועיים חזרו הכאבים הכהים ולעיתים מקרינים גם לבטן ימנית תחתונה ולירך. הכאבים מתחזקים מיום ליום וגם כן הדאגות. התדירות משתנה בין 2 האשכים אך ברוב הזמן הכאב בצד הימני. נקבע לי US אשכים לעוד כשבוע. 1. מה יכולה להיות הסיבה לכאבים הללו? 2. האם ההקרנה על הירך ועל הבטן הימנית התחתונה מעידה על משהו? 3.האם יש סיבה קריטית לדאגה? תודה.

לא היבנתי מה נמצא בממצא של הרופא בבדיקתו האם נמצא בקע מפשעתי?

08/06/2008 | 04:17 | מאת: דני

דר' לין שלום. תודה על התגובה המהירה. לשאלתך, אינני עברתי עדיין בדיקת רופא מומחה. הופנתי על ידי רופא המשפחה לבדיקת אולטרא סאונד שתתבצע בעוד כשבוע. ברצוני לדעת על פי התסמינים שנתתי האם יש סיבה לדאגה? האם ישנה אפשרות להרנייה או לגידול מסויים? (יש לציין שאני בחור בן 23 ללא רקע רפואי ומודאג עד מאוד). שוב תודה.

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר