שלום

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

07/06/2008 | 13:38 | מאת: שוקי

יש לי מעיין כאב עמום לפעמים באשך שמאל עשיתיus אשכים והתוצאות הן:לא הודגמו וריקוצלה לא נמצאו הידרוצלה רק ציסטות זעירות בראשי האפידידימיס דו צדדי זה בעיקר בעמידה ממושכת ובמגע באשך ממה זה יכול לנבוע? כמו כן רציתי לשאול האם זה תקין שאשך ימין יותר נמוך משמאל ושיש שינויים במצבי זאת אומרת באימון שתיהם באותו הגובה ובמנוחה או לאחר מקלחת הימני יותר נמוך?

כל מה שאתה מתאר - בגדר הנורמה ותקין השאלה האם יש בקע מפשעתי וזה מה שכואב לך ואת זה צריך להיבדק על ידי כירורג

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר