דם בשתן לאחר ריצה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

18/12/2005 | 18:44 | מאת: דוד

אני בן 45 בריא.מתעמל פעמיים בשבוע.לאחר ריצה של כ 4 קמ' הרגשתי תחושה מוזרה בחלק התחתון של הבטן. כשעה לאחר מכן היה לי שתן דמי.למחרת ,בבדיקת שתן עם סטיק במרפאה , השתן נראה צלול אך המוגלובין ברמה 4 המקסימלית.לאחר יומיים נוספים בדיקת סטיק נוספת והכל תקין.שמתי לב שיש לי קצת קצף בשתן. הרופא הפנה אותי לאורולוג ובמקביל בדיקות US , איסוף שתן והפניה ל- CT . הזמנתי תור לבדיקות הנ"ל שיתבצעו תוך כשבועיים שלוש . שאלתי - האם יש תופעה של שתן דמי לאחר מאמץ גופני , ללא ממצא קליני? האם כדאי לנסות לבצע מאמץ גופני נוסף ולבדוק אם שוב יש לי שתן דמי? האם יש בדיקות נוספות שכדאי לבצע לפני הבדיקה אצל האורולוג? בתודה מראש.

קיימת תופעה של SPORT HEMATURIA אתה יכול להסתכל על זה באינטרנט יחד עם זאת - יש לשלול דברים אחרים ולכן יש לבצע IVP שתן לציטולגויה וציסטוסקופיה

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר