צריבה במתן שתן - דחוף

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

06/09/2000 | 18:45 | מאת: חיים

מזה שלושה שבועות שריפה ואפילו הרגשת כויה בבטן באזור הצד הימני, כמו כן שריפה קלה ברגליים. צריבה קלה בגרון. מזה יומיים צריבה בעת מתן שתן. נא עזרתך דחוף! יש לציין שהתופעה של הצריבות בבטן מתגברת בשעות אחר הצהריים והערב. תודה חיים

06/09/2000 | 20:54 | מאת: ד"ר איתי ורדי

דחוף הולכים לרופא. אין אפשרות לאבחן מצב זה בתכתובת. צריך לקחת בדיקת שתן כללית ותרבית לראות אם קיימת דלקת בדרכי השתן , יתכן ומדובר באבן ואז כדאי לעשות אולטראסאונד או צילום בטן ריק - המלצתי- פנה לרופא ובצע ברור

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר