כיליה מתפקדת אחת וחומר ניגוד +כאב ראש אדיר בסיום

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

09/03/2005 | 21:29 | מאת: נאור

שלום לרופא אני בן 44 בריא בדר"כ עקב כאב ראש חזק מאוד ברגע הסיום של יחסי מין -מיחושי הראש עדיין נמשכים עד עכשיו מיום שישי האם יש בדיקות נוספות כדי לדעת למה יש כאב ראש אדיר ומפחיד כזה בזמן סיום המין אין לי לחץ דם גבוה ולא בעיות הורמונליות ? הייתי אצל ניורולוג הוא בדק אותי: "פונדוס תקין ,ללא סימנים מיננגיאלים בלי ממצא מוקדי" שאלתי אותו אם יש חשש לדימום הוא אומר שאין חשש כזה והוא שולח אותי לבדיקת CT מוח כדי לשלול מפרצת בכלי דם בראש עכשיו אני מתלבט שכן יש לי כיליה מתפקדת אחת ואני חושש מחומר הניגוד עליי לציין שבשנת 2002 עשיתי בדיקת CT מוח בנסיבות אחרות האם סביר להניח שגם הפעם אין מפרצת (כי מפרצות מתפתחות במשך שנים רבות) ובנוסף אין לי גורמי סיכון כמו מפרצת בעבר,מין, סיפור משפחתי ,ל"ד גבוה , עישון וכוי... כך שלא אסכן את הכיליה בCT- נוסף תודה רבה

שווה אולי לבדוק תפקודי אדרנל - כלומר כל החומרים המופרשים מאותה בלוטה

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר