צריבה בקצה הפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

05/05/2004 | 23:31 | מאת: רמי

לאחר ימים של כאבי בטן וחולשה + כאב עמום באיזור תעלת האשכים והצינורות המובילים אליהם, הופיעה צריבה בקצה הפין. בפנים אני יכול לראות שלפוחיות קטנטנות ואדמומית + רגישות בקצה. מבחוץ אין שלפוחיות. יש לעיתים דחיפות במתן שתן ותחושת של בריחת שתן בפין, אבל ללא הפרשות אלא רק טיפות לאחר מתן שתן. יש גם רגישות של בלוטות הלימפה במפשעה. בבדיקה רקטלית של הפרוסטטה לא מצא הרופא כל סימן לדלקת, ותרבית השתן תקינה. לאשתי היתה לפני חודש דלקת כיס השתן והיא טופלה באנטיביוטיקה + פטריה בנרתיק. האם יכול להיות קשר? איננו מקיימים יחסים מחוץ לנישואין, האם זו יכולה להיות מחלת מין?

יכול להיות סתם דלקת או פטרת - שינהם יכולים להיות מוכחים בבדיקות

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר